Вчера около 13:30 сива 155 на слатинска посока Подуене
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеВчера около 18.40 сива 156-ца, с врачански номер и стикер на задното стъкло ме изпревари след Враца и зави към Мездра. Да си казва кой беше...С камиона беше нали?
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Майка ми се оплака, че докато била със 145-цата ми някаква алфа с неизяснен модел и регистрация СА 9099 РВ я е засекла бясно и продължила да засича напред в колоната при неадекватни изпреварвания. Не държа да си признава, но да има предвид, че не е прав, който и да е.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщениеонзи ден колегата HACCP правеше ляв от бул.България към Красно село! Вчера малко преди бриколаж в люлин преди карулката Мордохай със червената 33ка 1.7 !!
Колкото и да се маскирам, все ме ловитеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеПреди около 30-40мин Сива 145 с клубни лепенки и номер СА 1966...
Тази все още е на паркинга при нас.Някой от тук ли е?
Comment
-
@
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТази сутрин на семинарията (посока Симеоновско) се бяхме строили на верижка 3 156 ци, 1 Селе и 2 - 2.4 печки
Не видях лепенки по другите 2 ... но да питам дали някой не си спомня колонката?
колега ти ли после кара зад мен ПО Г.М ДИМИТРОВ защото аз си спомням такава колона на семинарията аз бях със селето ? ти май беше с черни очила ?
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеДнес в Дружба бях спрял до една бордо 155 СА0845...Нямаше стикер на задното стъкло , но имаше лепенка на предното alf.'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеАз пък те видях теб CHILIEV.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщениеПреди 30мин. в на паркинга на била Славия бяха засечени: 145-та на pastora и черна 146 СА9821... с голям стикер на задното стъкло.Аз пък днеска пък видях пък няква синя 145-ца да се пържи на излизане от тунела на бул. Васил Левски
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Преди около 2 часа (20-20:10) на магистрала Тракия, посока Пловдив, 145-ца бордо СА1525, а в посока София - сребриста 156-ца с червени йероглифи на предния капак.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
Comment